Texas A/S blev grundlagt i 1960 af Andreas Petersen og har igennem årene udviklet en stærk produktion af fræsere og fejemaskiner. Texas er gået målrettet efter at kunne levere totalløsninger indenfor job, have/park og fritid. Dette har resulteret i en bred vifte af kvalitetsprodukter.

Udover egenproducerede maskiner kan Texas tilbyde en komplet linie af brændekløvere, hækkeklipppere, Off-Roadere, plænetraktorer, plæneklippere, trimmere, med mere.

Derudover har Texas introduceret Power Line konceptet, som består af produktgrupper så som generatorer, vandpumper og motorer.

Men ikke nok med det – Texas bevæger sig også mere og mere over på fritidsområdet, og i 2006 kunne Texas præsentere sit første Fritidsudvalg med et bredt udvalg af off-roadere, scootere, cruisere og mobiles.

Og dermed er cirklen sluttet. Texas kan ikke bare tilbyde dig produkter, der hjælper dig i haven hele året igennem – men også produkter, der følger dig hele livet igennem.
Service uden besvær

Volsager mini teknik

Vores mål er at yde det bedste hver gang. Derfor varetager vore kompetente medarbejdere hver især områder inden for bestemte specialer, hvilket bidrager til et højt kvalitetsniveau.
1
Års erfaringer
1
Glade kunder
1
Udlejninger
1
Solgte produkter